Внимавайте с бързите кредити! Това предупреждение сме го чували многократно, но за

...
Внимавайте с бързите кредити! Това предупреждение сме го чували многократно, но за
Коментари Харесай

Експерт предупреди: Много трябва да се внимава!

Внимавайте с бързите заеми! Това предизвестие сме го чували неведнъж, само че за жалост доста хора попадат в мрежите на тази " помощ ".

Днес PR специалистът Габриела Руменова още веднъж ни обърна внимание на тези неща, с цел да имаме въпреки всичко едно на разум.

Публикуваме обявата й без редакторска интервенция: 

Мине се не мине време и в градската среда се появяват разгласи за разпределяне на заеми до 2-3-5 000 лева, даже при неприятна кредитна история. 

Тези разгласи съставляват листчета, на които има единствено един телефон и никаква информация кой дава заема.

Някои инспекции откриват, че от време на време зад тези телефони стоят легални компании за бързи заеми. Но по какъв начин да знае човек?

Ако в действителност трябват бързи пари, най-сигурни са банките.

Фирмите за бързи заеми постоянно имат по-високи лихви и като цяло по-неизгодни условия, тъй като слагат по-малки условия към кредитополучателя и надлежно - поемат по-голям риск при отпущането на сумата.

Уличните разгласи са много несигурни, изключително когато акцентират, че неприятното ЦКР не е проблем да дадат пари на заем, а не се знае кой ги дава.

Колкото и да са нужни спомагателни средства, доста би трябвало да се внимава. Иначе, вместо да си помогнем, можем още да усложним ситуацията си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР